May 27 2014

Het effect.

Afgelopen tijd is mij vaak gevraagd welk effect ik nu eigenlijk creëer. De mensen en organisaties met wie ik het effect al heb mogen delen weten het omdat zij het hebben ervaren. Ik ben met hen in gesprek gegaan en deel via deze blog alvast de eerste uitkomsten.

De kernthema’s van Instituut voor Effect zijn volgens de ondervraagden: zelfmanagement, (persoonlijk) leiderschap en effectiviteit en het optimaliseren van samenwerking. Vervolgens wilde ik graag weten welk resultaat en effect ik met het Instituut voor Effect bereik.

Aan de slag met Jana en Instituut voor Effect kan worden samengevat als:

  • Jana geeft jou richting en focusje weet wat je wil en waarom, hoe je jouw (persoonlijke en professionele) doelen kunt bereiken en wat er nodig is om in beweging te komen en te blijven. Je kunt en je wil niet meer terug.
  • Jana zet je in jouw eigen kracht en geeft je energie: je wordt je weer bewust van jouw (persoonlijke) kracht, je weet hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw kwaliteiten en staat zelfbewuster in het leven.
  • Jana laat het kwartje niet alleen vallen, maar ook landen: je snapt beter hoe jij en jouw omgeving in elkaar zitten en waar bepaald gedrag vandaan komt, je leert hardnekkige (gedrags)patronen te herkennen en te doorbreken en je leert hoe je belemmeringen blijvend kunt opheffen.
  • Jana vergroot de invloed op jouw eigen leven en jouw omgeving: je krijgt inzicht in jouw rol, positie en impact en leert de eigen toekomst vorm te geven.
  • Jana bespaart jou tijd door te zorgen voor tempo en versnelling in het veranderingsproces: je dringt snel door tot de werkelijke vraag/de kern van de problematiek, je leert de hefboom voor verandering te activeren en zaken wezenlijk te veranderen.

Wees welkom als een van bovenstaande punten jou aanspreken of natuurlijk voor allerlei andere vraagstukken.