June 25 2013

Ervaar (ook) het effect.

In september van dit jaar bestaat Instituut voor Effect twee jaar, en dat mag gevierd worden. Samen met mijn rechterhand en communicatiespecialist Lotte Creugers organiseer ik een reeks belevenisdagen, onder de noemer Proeverij voor Effect (#proeverijvooreffect). Het project valt samen met het vernieuwen van onze website, die ook in september wordt gelanceerd.

Twee jaar geleden ben ik met Instituut voor Effect gestart. Mijn doel was, en is nog steeds, om mensen inzicht te geven in de structuren die het gedrag bepalen en ze daarbij te leren om deze structuren te doorbreken. Met als allerhoogste doel; blijvend effect. Mijn doelgroep bestaat uit personen die hun leiderschapsvermogen willen vergroten of die willen leren om meer invloed uit te oefenen op andere personen (medewerkers), teams of organisaties. Dankzij de verschillende opdrachtgevers uit diverse sectoren en de deelnemers aan mijn workshops en trainingen, is mijn visie de afgelopen twee jaar aangescherpt. Mijn unieke werkwijze en de meerwaarde daarvan is uiteengezet en helemaal helder.

Waarom?

Ik ben door de loop der jaren gevoed door de belangrijkste theorieën over competentiemanagement, systeemdenken en structuurdynamica. Hierdoor ben ik in staat handvatten te bieden voor een blijvend effect, en verandering op individueel, team- en organisatieniveau.

Ik wil het liefst zoveel mogelijk mensen een indruk geven van mijn aanpak en visie, met als doel om hen vooruit te helpen. Om dit beeld en vertrouwen te realiseren, organiseren we #proeverijvooreffect.

Waar en wanneer?

Op vier dagdelen in de laatste week van september kun je deelnemen aan de belevenismiddag op een informele locatie in Nijmegen. Het wordt een plezierige, interactieve workshop waarin de verschillende, nieuwe werkvormen aan bod komen. De middag zorgt voor een maximale ervaring.

Voor meer informatie over #proeverijvooreffect, deelname en overige zaken klik op deze link: www.instituutvooreffect.nl/nieuwsbrief.

Je bent van harte welkom!
Deel en verspreid dit nieuws gerust; we laten graag veel mensen kennis maken met Instituut voor Effect.

 

Leave a Comment